ایران معاصر

تانک کرار

تانک کرار

تانک کرار
تانک کرار یک تانک ایرانی است که 22 اسفند 1395 رونمایی شد. این تانک در مدت سه سال توسط متخصصان سازمان صنایع دفاعی ایران طراحی و ساخته شده ‌است.ویژگی ها:ـ تجهیز به سامانه فاصله‌یاب لیرزی ـ تجهیز به رایانه بالستیکـ حرکت زیر آبـ امکان شلیک ـ قابلیت شلیک به اهداف ثابتاز دو سایت موازی و متحرک در شب و روزـ قابلیت شلیک موشک و هدایت لیزری بسیار دقیقـ دارا بودن سامانه اتوماسیون تیربار برای شلیک از داخل دهلیز جنگی در شرایط مختلف ـ ️ تجهیز به سامانه ناوبری و نمایش آن برای راننده ـ حفاظت زرهی مقاوم در برابر سلاح‌های ضد زره ـ توانمندی در مقابله با جنگ‌ های الکترونیکی.
لینک
تصویر

 

جنگنده کوثر

جنگنده کوثر
ایران بدلیل تحریم های آمریکا از اول تانقلاب تا کنون امکان خرید هواپیما را نداشته است. از همین رو با دانش بومی دست به اقدامی مهم برای ساخت جنگنده کوثر که به دست کارشناسان سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ساخته شده است از مزیت هایی برخوردار است .که میتوان به موارد زی اشاره کرد:

– رادار پیشرفته برای کنترل آتش- سامانه نقشه متحرک هوشمند –

نظارت آتش با استفاده از شبکه داده دیجیتال نظامی مرتبط با نسل 4

– بهره گیری از معماری یکپارچه پیشرفته اویونیک

– سامانه پیشرفته نشانه گیری مقابل خلبان HUD به منظور افزای شدقت اصابت سلاح و مهمات. ( جنگنده کوثر )
لینک
تصویر

 

تیربار ۶ لول محرم

تیربار ۶ لول محرم
جمهوری اسلامی ایران در ساخت تیربارها به خودکفایی کامل رسیده و تولید صفر تا ۱۰۰ این سلاح در داخل انجام می‌شود که یک نمونه از آن تیربار محرم است.تیربار۶ لول محرم یکی از نمونه‌های بهینه‌سازی‌شده دوشکا است که به‌نام «اَخگر» هم نامیده می‌شود که در ادامه مشخصات آن‌را می‌خوانید:
وزن: 8/47 کیلوگرم طول: 16/801 میلی‌متر بُرد مؤثر: 1000 متر سرعت خروج گلوله: 853 متر بر ثانیه نواخت آتش: دو هزار تا 6 هزار گلوله در دقیقه کالیبر: 7/12 میلی‌متر ویژگی‌ها: قابلیت نصب بر روی خودروهای تاکتیکی و پرتحرک و همچنین قایق‌های تندرو و انواع پرنده‌های نظامی و بالگردها
لینک
تصویر

 

تولیدات فولاد

تولیدات فولاد
به گزارش مقاومتی نیوز ایران با تولید 21 میلیون 726 هزار تن فولاد خام در سال 2017 ورشد 21،4 درصدی نسبت به سال 2016 با یک پله سعود ، عنوان سیزدهمین تولیدکننده بزرگ فولاد خام جهان را به خود اختصاص داد. طبق آخرین گزارش انجمن جهانی فولاد، ایران همچنین با تولید 20 میلیون و 40 هزار تن آهن اسفنجی معادل 28،2 درصد کل تولید جهانی در سال 2017 پس از هند در جایگاه دوم جهانی در زمینه تولید این محصول قرار گرفت.
این در حالی است که تولید این محصول استراتژیک در قیل از انقلاب تنها 36 هزار تن در سال بود و ایران توانسته است پس از انقلاب رشدی 600 برابری در تولید فولاد داشته باشد.
لینک
تصویر

 

تولید واکسن

تولید واکسن
موسسه رازی بزرگترین و مهمترین تولید کننده واکسن‌های انسانی، دامی و طیور در خاورمیانه است. با تولیدات این موسسه، ایران نه تنها درمنطقه خاورمیانه حرف های مهمی برای‌گفتن دارد، بلکه در دنیا نیز در رده ۱۰ کشور قدرتمند درحوزه تولید انواع واکسن قرارگرفته است.

کهرام افزود: هرچند کشورهایی همچون ترکیه، مالزی و پاکستان در زمینه تولید واکسن پیشرفت های زیادی داشته اند اما فقط در تولید واکسن های دامی موفق بوده اند و در تولید واکسن های انسانی و طیور چندان توفیقی نداشته اند.این مسئول با اشاره به موفقیت موسسه رازی در تولید انواع واکسن توضیح داد:
موسسه رازی با قدمت 92 ساله خود در تولید واکسن های انسانی، دامی، طیور و سایر فرآورده های بیولوژیک الگویی برای دیگر کشور ها به شمار می آید. وی اعلام کرد: امروزه مؤسسه رازی به عنوان یک مرکز تولیدی و تحقیقاتی، نقش به سزایی درپاسخگویی به نیازهای حوزه سلامت مردم، دام و طیور کشوردارد.
لینک
تصویر

 

تولید نخستین نای مصنوعی

تولید نخستین نای مصنوعی
محققان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتنای مصنوعی پس از شکل گیری ازبدن بیمار خارج و به همان شخص پیوند زده می شود.نای مصنوعی پس از شکل گیری ازبدن بیمار خارج و به همان شخص پیوند زده می شود.ی برای نخستین بار در جهان موفق به تولید نای مصنوعی به کمک مهندسی بافت شدند. این موفقیت درپی ده سال تلاش محققان این مرکز بدست آمده است .
در این روش سلولهای غضروفی از گوش ، بینی و یا نای آسیب دیده شخص به قالب تزریق می شود و نای مصنوعی پس از 6 ماه شکل می گیرد. این قالب در کیسه ای که درکنار پرده سفاق در شکم بیمار ایجاد شده برای کاشت قرار می گیرد و این سلولهای غضروفی در این قالب شروع به رشد و تکامل می کند و پس از 6 ماه نای مصنوعی به طول 10 سانتی متر رشد می یابد .
لینک
تصویر

 

گاز رسانی

گاز رسانی
بررسی شاخصهای مهم بخش گاز و گاز رسانی در سالهای 1357 تا 1391 نیز برگ زرین دیگری است از همت تلاشگران عرصه نفت و گاز کشور. آمارهای ثبت شده در این دوره حاکی از افزایش مصارف داخلی گاز طبیعی ( خانگی، تجاری، صنایع عمده و نیروگاهی) از 6،8 میلیون متر مکعب در روز به 415.4 میلیون متر مکب در روز است. همچنین بررسی آمارهای سال 1357 تا 1390 نشاندهنده افزایش احداص خطوط انتقال گاز طبیعی از 2900 کیلومتر به 34 هزار و 154 کیلومتر،افزایش تعداد انشعابات نصب شده از 50 هزار انشعاب به بیش از 8 میلیون و 730 هزار انشعاب، افزایش تعداد خانوارهای تحت پوشش گاز طبیعی از 51 هزار خانوار به بیش از 14 میلیون.
لینک
تصویر

 

تولید کرم شتر مرغ

تولید کرم شتر مرغ
پژوهشگران کشورمان برای اولین بار موفق به ساخت کرم شترمرغ با قابلیت درمان بیماری های مفصلی شدند. کرم شترمرغ علاوه بر درمان بیماری های مفصلی به دلیل مواد موثر که در آن به کار برده شده، کاهش دهنده التهاب نیز است. همچنین این کرم در رفع اگزما و خشکی پوست موثر است.
لینک
تصویر

 

تولید بنزین

تولید بنزین
مقایسه تولیدات پالایشگاهی ایران از زمان آغاز به کار پالایشگاه نفت آبادان نشان می دهد که تولید بنزین پالایشگاهی در طی 34 سال دوران پس از انقلاب اسلامی ( 1357 تا پایان سال 1391) نسبت به 67 سال قبل از انقلاب ) 1291 تا 1357 ) تقریبا 3،5 برابر شده و از 14،43 میلیون لیتر در روز به 49.8 میلیون لیتر در روز افزایش یافته است. به گفته عباس کاظمی، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی در 12 اسفند 92، در حال حاضر و در اوج تولید، روزانه 63 میلیون لیتر بنزین در پپالایشگاه های نفت کشور تولید می شود.
لینک
تصویر

 

تانک ذوالفقار

تانک ذوالفقار
از پیچیده ترین طرح های نظامی، طراحی تانک هایی است که بتواند اهداف زمینی و … را محقق سازد. ایران با طراحی تانک ذوالفقار به دیلیل ارتفاع کم نسبت به دیگر تانکها دارای قدرت استتار و سرعت زیادی پیدا کرده .. ازدیگر خصوصیات اینن تانک میتوان به قدرت آتش بالا و قدرت مانور و قابلیت پرتاب موشک های کورکننده رادار دشمن …نیز اشاره کرد.
لینک
تصویر

 

# لینک فتوکلیپ های ایران معاصر

# تانک کرار – تانک کرار  22 اسفند 1395 رونمایی شد.

شاید علاقه داشته باشید


دیدگاه ها